Halételek

Halászlé

Halászlé

Kifilézzük a törzset: a gerinc mellett könnyen végig lehet vágni a húst. A megmaradt gerincről az esetlegesen rajta maradt bőrt és az uszonyt eltávolítjuk....  |  tovább...

Harcsapaprikás

Harcsapaprikás

Kifilézzük a törzset: a gerinc mellett könnyen végig lehet vágni a húst. A megmaradt gerincről az esetlegesen rajta maradt bőrt és az uszonyt eltávolítjuk....  |  tovább...

Paradicsomos tonhalas spagetti

Paradicsomos tonhalas spagetti

Egy kevés olívaolajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, ráöntjük az előzőleg felkockázott paradicsomot a levével együtt, megsózzuk, ízlés szerint fűszerezzük...  |  tovább...

Sörös bundában sült hal

Sörös bundában sült hal

A lisztet, sót sört és vodkát kikeverjük (nem baj ha egy kicsit csomós marad ugyanis nem szabad sokat keverni, mert fontos, hogy buborékos maradjon a tészta,...  |  tovább...

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem