Főtt tészták

Bolognai spagetti

Bolognai spagetti

A kész pörköltben lévő húst egy villával jól összenyomkodjuk, beletesszük a sűrített paradicsomkonzervet és összeforraljuk. A tésztát sós vízben kifőzzük,...  |  tovább...

Brokkolis, paradicsomos tészta

A megtisztított brokkolit és a tésztát sós vízben kb. 8-10 perc alatt megfőzzük. Akkor jó, ha nem túl puha a tészta, mert még a sütőben is fog sülni. Leszűrjük...  |  tovább...

Gyúrt tészta

Gyúrt tészta

A hozzávalókat összedolgozzuk, vékonyra kisodorjuk (ha van idő hagyhatjuk egy kicsit száradni ekkor), a sodrófára tekerve csíkokra vágjuk és kockákra vagy...  |  tovább...

Lasagne ( palacsintából )

Lasagne ( palacsintából )

A masszához lereszeljük a hagymát és a sárgarépát, egy kevés olajon 1-2 percig dinszteljük. Beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselyemzöldjét ( ízlés...  |  tovább...

Milánói makaróni

Egy kevés olajon megdinszteljük a reszelt vöröshagymát, rádobjuk a szeletelt gombát, sózzuk és addig főzzük, amíg a levét el nem főtte. Rátesszük az áttört...  |  tovább...

Tojásos nokedli

Tojásos nokedli

A nokedlit egy teflon edényben egy kevés olajon jól átforrósítjuk, majd az előzőleg felütött és jól összekevert tojást ( kb. ¾ kávéskanál sóval )...  |  tovább...

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem