Meggyes muffin

Hozzávalók:

1 tábla (10 dkg) Tibi étcsoki
10 dkg margarin
15 dkg liszt
10 dkg cukor
1 teáskanál sütőpor
2 tojás
½ üveg meggybefőtt

Elkészítés:

A csokit a margarinnal gőz felett összeolvasztom, majd kihűtöm. A cukrot a tojással habosra keverem, majd hozzákeverem a csokis masszát. A lisztet összekeverem a sütőporral és kevergetve hozzáadom a cukros-csokis masszához. Kb. 2 evőkanál meggylevet belepancsolok a befőttesüvegből a masszába és a meggyet is hozzáadom. Ha túl sűrű lenne a tészta lehet befőttlével tovább hígítani.

Vissza ide: Desszertek

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem