Töltött Albert keksz

Hozzávalók:

1 nagy csomag Albert keksz
1 cs. főzős vaníliás puding
1 tábla étcsokoládé
4 dl tej
3 evőkanál cukor
1 cs. Puncspuding
3,5 dl tej
3 evőkanál cukor

Elkészítés:

Főzzük meg a pudingokat, a vaníliásba még forrón keverjük bele a felolvasztott csokit. Így még jó meleg állapotban töltsük meg a kekszeket felváltva ( puncsos, csokis, puncsos...). Ha kész a rúd, akkor a maradék csokis ( esetleg puncsos ) krémmel kenjük meg kívülről is. 1-2 órát állni hagyjuk, míg megpuhul a keksz. Ferdén szeleteljük, így szépen mutat! Készíthetjük más ízű pudinggal is, vagy úgy, hogy egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával; majd 1 réteg csokis puding – rá egy réteg keksz; 1 réteg puncs puding – keksz...

Vissza ide: Desszertek

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem