Csirkés lasagne
 
 

Csirkés lasagne

Hozzávalók:

½ kg pulyka- vagy csirkemell
1 pohár tejföl
15 dkg sajt ( finomabb,ha fele füstölt fele Trappista )
20 dkg lisztből készült kockatészta

Elkészítés:

A húst csíkokra felvágjuk, és egy kis olajon sóval, ételízesítővel megsütjük ( lehet a sütőben is- ez azért praktikus:), mert amíg sül, el lehet készíteni a tésztát ). A tésztát kifőzzük, és leöblítés után összekeverjük a tejföllel meg a lereszelt sajttal. A tepsit egy kicsit kiolajozzuk, beleterítjük a tészta felét, rá a hús majd befedjük a maradék tésztával. Előmelegített sütőben takarékon addig sütjük, amíg a teteje egy kicsit piros nem lesz. Paradicsommal, őszibarackbefőttel tálaljuk úgy, hogy megszórjuk reszelt sajttal.

Vissza ide: Húsételek

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem