Sajtos-tejszínes pulykamell
 
 

Sajtos-tejszínes pulykamell

Hozzávalók:

½ kg pulykamell ( vagy csirkemell)
kb. 3 dl tejszín
20 dkg sajt
1 tojás
só, liszt, Ráma

Elkészítés:

A húst szeletekre vágjuk, sózzuk és félretesszük. Egy közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, kikenünk Rámával, és a lisztbe, tojásba majd reszelt-sajtba forgatott húst egymás mellé belefektetjük. Ráöntjük a tejszínt és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg megpuhul a hús és szép piros lesz a teteje ( kb. 1 óra).

Vissza ide: Húsételek

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem