Borsófőzelék
 
 

Borsófőzelék

Hozzávalók:

1 nagy konzerv borsó
1 pohár tejföl
tej, liszt,olaj, petrezselyemzöld, só

Elkészítés:

A konzerv levét szűrjük le és tegyük félre. Egy lábosban melegítsünk olajat, tegyük rá a borsót és a petrezselyemzöldet, szórjunk rá sót egy keveset!! és kevergetve hevítsük pár percig (addig, amíg átmelegszik a borsó). Szórjuk meg kb. egy evőkanálnyi liszttel, keverjük el és öntsük fel a konzervlével majd a tejföllel. Folyamatosan kevergessük, és ahogyan sűrűsödik úgy adjunk apránként hozzá tejet addig, amíg a kívánt állagot el nem érjük.

Vissza ide: Zöldségételek

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem