Krumpliropogós

Hozzávalók:

kb.1/2 kg krumpli (2 főre)
2-3 szál füstölt virsli
1 tojás
liszt, só, petrezselyemzöld
a panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
a sütéshez olaj

Elkészítés:

A krumplit kockára vágva sós vízben megfőzzük, ha kész leöntjük róla a vizet és összetörjük. Ha kihűlt, akkor hozzáadjuk a félkarikára vágott virslit, a tojást, a petrezselyemzöldet és utánasózunk, ha kell.
Pogácsákat formázva bepanírozzuk és bő olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.

Vissza ide: Zöldségételek

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem