Kedvenceink

Brownie

Brownie

Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra és készítsünk elő egy kipapírozott, kb 20x20 cm-es tepsit. Egy tálban keverjük össze a lisztet a sütőporral. Olvasszuk meg...  |  tovább...

Csokicsigás kuglóf

Csokicsigás kuglóf

A lisztben elmorzsoljuk a puha vajat ( ha esetleg elfelejtettük előre kivenni, akkor fel kell olvasztani így is bele lehet tenni a tésztába), hozzákeverjük...  |  tovább...

Fokhagymakrémleves

Fokhagymakrémleves

Egy diónyi vajat felolvasztunk, megfuttatjuk benne az összevágott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk. Rádobjuk az áttört (vagy reszelt) fokhagymát, megszórjuk...  |  tovább...

Halászlé

Halászlé

Kifilézzük a törzset: a gerinc mellett könnyen végig lehet vágni a húst. A megmaradt gerincről az esetlegesen rajta maradt bőrt és az uszonyt eltávolítjuk....  |  tovább...

Kefires lángos

Kefires lángos

Ezeket a robotgép dagasztóspiráljával kidolgozzuk, jól lezárható műanyagdobozba tesszük a hűtőbe egy éjszakára (vigyázat jól megdagad!!). Napokig is eláll...  |  tovább...

Lecsó

Lecsó

A hagymát apróra vágjuk, és egy kevés olajon megfuttatjuk, nyomunk rá ketchupot vagy 1 kávéskanál pirospaprikát, felengedjük egy kevés vízzel ( tényleg...  |  tovább...

Paradicsomos tonhalas spagetti

Paradicsomos tonhalas spagetti

Egy kevés olívaolajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, ráöntjük az előzőleg felkockázott paradicsomot a levével együtt, megsózzuk, ízlés szerint fűszerezzük...  |  tovább...

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem