Brownie
 
 

Brownie

Hozzávalók:

150 g liszt
4 g sütőpor
150 g 70%-os étcsokoládé
180 g margarin
100 g kristálycukor
100 g barna cukor
1 csomag vaníliás cukor
3 db tojás
1 csipet só

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra és készítsünk elő egy kipapírozott, kb 20x20 cm-es tepsit. Egy tálban keverjük össze a lisztet a sütőporral. Olvasszuk meg a csokoládét a vajjal, majd miután egy kicsit lehűlt, adjuk hozzá a cukrokat, valamint a csipet sót. Részletenként keverjük a tojást, majd utána a lisztet ebbe a cukros masszába. Végül egyenletesen elterítjük a tepsiben, és 30 percen át sütjük 180 C-on, légkeverés nélkül. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd hűtőben pihentessük egy napot, utána szeleteljük.

Vissza ide: Kedvenceink

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem