Az utolsó 5 új recept

Kuglóf (élesztőmentes)

Kuglóf (élesztőmentes)

A puha vajat keverjük ki simára a cukrokkal, egyesével keverjük hozzá a tojásokat, majd a tejet. A lisztet hozzámérve még keverés előtt adjuk hozzá a sót...  |  tovább...

Palacsinta zabpehelylisztből

Palacsinta zabpehelylisztből

Kimérjük egy edénybe a lisztet, a sót, a szódabikarbónát, beleütjük a tojást, és egy kevés tejjel csomómentesre keverjük. Lassan hozzáöntjük a maradék tejet...  |  tovább...

Rizi-bizi

Rizi-bizi

A rizst hideg vízben alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. Egy lábosban felmelegítjük a kevés olajat, rátesszük a rizst, és jól megpirítjuk. Ha szárított...  |  tovább...

Bukta

Bukta

A lisztben elmorzsoljuk a vajat, a közepébe készítünk egy kis mélyedést, amibe belemorzsoljuk az élesztőt, szórunk rá egy kevés cukrot és öntünk rá pici...  |  tovább...

Fasírozott

Fasírozott

A zsemléket beáztatjuk langyos vízbe, majd ha teljesen átnedvesedtek, akkor kicsavarjuk őket és a darált húshoz adjuk. A hagymákat lereszeljük tormareszelőn,...  |  tovább...

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem